Ez a férfi bebizonyította, mire képes egy ember, ha élni akar!!

 

 

 

Órákon át küzdött az életéért egy ausztrál férfi, aki kedden kotrógépével együtt belecsúszott egy gátba Sydney mellett, és nem tudott feljönni a víz felszínére.

A férfi a zuhanás után nem tudott kimászni a gátból, mivel három tonnás kotrógépe alá szorult. Miller a Sydney-től 300 kilométerre fekvő telkén dolgozott, így órákba telt, míg valaki meghallotta a kiáltozását.

A férfi elmondása szerint a jógának köszönheti az életét. Az egyik tanult pózzal hátrahajlította a gerincét, így az orra már kiért a vízből. ”Csapdába estem, a kezeimmel valahogy a víz fölött kellett tartanom a fejemet. Úgy gondolom, hogy kobra pózban voltam végig” – mesélte a Sydney Daily Telegraph nevű helyi lapnak.

Végül egy 500 méterre levő szomszéd hallotta meg a kiabálását, és kihívta hozzá a mentőket. A csapatok két órán keresztül dolgoztak a gátnál, először kimerték a sáros vizet, majd kiszabadították a beszorult férfit is.

 

 

 

 

Miller felesége azt írta a Facebookon, hogy férje öt órán keresztül próbált szabadulni a gátból, kitartását legendás teljesítménynek nevezte. A férfi elmondása szerint a vízben töltött idő alatt csak arra tudott gondolni, hogyan fog visszatérni feleségéhez és két gyermekéhez.